tuula

Tuula Ropponen

Työni vaatii jatkuvaa opiskelua ja olenkin suorittanut kisällin ammattitutkinnon lisäksi myös EKO-kampaajan tutkinnon, sekä valmistunut maskeeraaja-meikkaajaksi. Tällä hetkellä opiskelen kuvataidetta.

Haluan oppia koko ajan paremmaksi työssäni ja olen kilpaillut ja saanut palkintoja meikkauksen, maskeerauksen ja bodypaintingin kilpailuissa, niin Suomessa kuin maailmallakin. Niistä mainittakoon esim. suomenmestaruudet maskeerauksessa / meikkauksessa v.2010 sekä bodypaintingissa vuosina 2013 ja 2014. Myös alan kilpailujen tuomaristossa työskentely on minulle tuttua.

Kun mietin mikä on tärkeintä työssäni, vastaus on selkeä: asiakkaat. Mikäs ihanampaa kuin nähdä asiakkaan kasvoilla onnellinen hymy onnistuneen työn jälkeen. Jokainen ihminen on kiinnostava ja täynnä mahdollisuuksia. Kivointa on myös se, että saan monipuolisesti toteuttaa taiteellista ja luovaa puoltani työssä päivittäin!

bella

Bella

Toimin Head Artissa tassuterapeuttina asiakkaiden ilona ja Tuulan apuna. Minulle on jo kertynyt monta ihailijaa kampaamosta ja sen ulkopuolelta, silti lisää mahtuu mukaan, joten tervetuloa kaikille!

Close Menu